14 en 15 februari 2019

Het hoogtepunt van ons feestjaar!

In een verzonnen absurd land leeft een verzonnen absurde koning. Hij regeert echt plichtsbewust. Hij doet zeer hard zijn best om alles in goede banen te leiden. Alles is uitgeschreven in wetten en regels en stappenplannen. Er zijn ook heel wat ministers en ministeries. Maar ergens voelt de koning dat er iets fout zit …

 

SASK stelt u, in samenwerking met Skriewer (www.skriewer.be), de voorstelling 'Speelv(l)eugels' voor. Ons verhaal is los gebaseerd op het boek 'Het Geheim van de Keel van de Nachtegaal'. Honderden kleuters en leerlingen van onze lagere school en humaniora zullen op en achter het podium samenwerken. 

Het SASK-feest is al jaren voor veel leerlingen van de humaniora het absolute hoogtepunt van hun schoolcarrière. Nu krijgen ook onze jongste SASK-leerlingen de fantastische kans om op het grootste podium van Brugge op te treden. Dit unieke SA60SK-hoogtepunt is dus niet te missen!

 

Hoe tickets bestellen ?

U kunt tickets bestellen voor beide voorstellingen vanaf vrijdag 18 januari om 10u. Tickets kosten 15 euro (parterre, balkon 1), 14, 12 of 10 euro.

  • online via www.ticketsbrugge.be
  • aan de ticketbalie van In&Uit Brugge, ‘t Zand 34, 8000 Brugge
  • telefonisch bij In&Uit (070/221212), telkens van ma-vr van 14u. tot 17u.

 

En nu maar aftellen! Wij tippen dat het straks voor iedereen – deelnemers, medewerkers én toeschouwers – heerlijke avonden zullen worden.