Visie

Als u onze laan in de Fortuinstraat oprijdt, wat ziet u dan rechts?

Juist, een prachtige boom, diepgeworteld en breed uitwaaierend. Symbool voor geborgenheid, herinneringen, onderdak en schaduw, zuurstof, transformatie en groei. 60 jaar oud, net als onze school in september 2018.

SASK boomt!

SASK zal boomen in 2018 en 2019! We feesten samen met de kleuterschool, lagere school en middelbare school. We blikken minder terug, maar kijken eerder vooruit. We zoeken zuurstof voor hoofd en hart in 60 uitdagingen. We richten onze blik op de toekomst en zoeken een antwoord op de vraag: wat leer je op school?

“Learning to know, to do, to live together, in order to be.”

Een school is veel meer dan elke dag naar de les komen. Op school leer je samenleven, leer je zorgen, leer je jezelf en de ander kennen. Het gaat er minder over wie je bent, dan over wie je wordt.

Engagement

Al onze (oud-)leerlingen, (oud-)personeelsleden, ouders, buren, leveranciers en kennissen dragen bij aan de groei en ontwikkeling van onze school. We nodigen u daarom graag uit om u mee te engageren.

Droom

SASK en zijn partners een jaar lang op een positieve en waardevolle manier promoten, is ons doel en kan iedereen nog dichter bij elkaar brengen.